قابل توجه متقاضیان و علاقمندان محترم” ثبت شرکت در آلمان (بزرگترین اقتصاد اروپا) یکی از ساده ترین راه هایی است که بواسطه ی آن خواهید توانست اقامت اتحادیه اروپا را بدست آورید

طبق قوانین مهاجرتی کشور آلمان میتوان اقامت این کشور را از طریق ثبت شرکت  برای سهامداران و مدیر عامل شرکت بدست آورد. مدت زمان انجام پروسه از ابتدا تا دریافت ویزای اقامت ۸ تا۱۰ ماه می باشد. همچنین برای این امر نیازی به داشتن مدرک زبان انگلیسی (تافل و آیلتس) نیست و شما میتوانید بعد از ورود به کشور مقصد اقدام به یادگیری نمایید.

 

 

برای مشاهده و دریافت اطلاعات تکمیلی به وبسایت موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا مراجعه نمایید.

 

 

منبع: موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا

لینک ثابت...

 

با توجه به درخواست بالای پرستاران در زمینه ی مهاجرت و بدنبال پیگیری های نمایندگان موسسه اندیشه پویان فرصتی ویژه، آینده ای روشن با استقبال بسیار خوب بازار کار کانادا، حقوق بسیار عالی و البته زندگی با کیفیتی بسیار استثنایی در انتظار پرستاران متقاضی اخذ اقامت کانادا می باشد.

 

برای مشاهده کامل خبر و دریافت اطلاعات تکمیلی به وبسایت موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا مراجعه نمایید.

 

 

منبع: موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا

لینک ثابت...

 

جهت ارتباط با کارشناسان موسسه در تلگرام:
 infoandishepuyan@

 

 

منبع: موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا

لینک ثابت...




کانادا و بویژه کبک با توجه به شرایط اقتصادی مطلوب،  بازار اشتغال، سطح رفاه در زندگی و … یکی از مطلوب ترین مقصد های مهاجرتی برای افرادی است که سعی دارند از طریق مهاجرت شرایط زندگی خود را ارتقاء دهند.

از آنجایی که اقتصاد در کبک یک اقتصاد مدرن صنعتی و باز است که باعث ایجاد تعادل تجاری مثبت می شود و بعد از امضای توافق نامه تجارت بین آمریکا و کانادا در سال 1987 صادرات کبک به خاک ایالات متحده افزایش قابل توجهی داشته است، اقتصاد کبک نیز مانند دیگر کشورهای بزرگ صنعتی عمدتاً بر پایه ی بخش خدمات و هم چنین تولید میباشد. حدود 85% از صادرات کانادا به آمریکا میرود. روابط اقتصادی میان فرانسه و کبک نیز حائز اهمیت می باشد. مشاغل زیادی به علت نبود متقاضی،نیازمند نیروی متخصص می باشد بر همین اساس برای جذب افراد متخصص از کشورهای دیگر برنامه ی منظمی از طرف مسئولین واداره ی مهاجرت کبک  تدوین شده است که ویزای skilled worker مهمترین و اساسی ترین طرح در این برنامه می باشد.

 ویزای skilled worker چیست و به چه کسانی تعلق می گیرد ؟
ویزای Skilled worker از ویزاهای مهم مهاجرت به کانادا است این ویزا مبتنی بر تخصص و مهارت متقاضیان است  از مهمترین مزایای ویزای skilled worker  میتوان به این مورد اشاره کرد که در صورتیکه پرونده شما برای زندگی و  کار در استان کبک مناسب باشد و شما شرایط مورد نیاز را داشته باشید، می توانید برای اخذ ویزای اقامت اقدام کنید. این سیستم مهاجر پذیری هر ساله تغییرات و محدودیت های جدیدی را تجربه می کند. سیستم مهاجرت اسکیل ورکر به کبک در طی سالهای اخیر فراز ونشیب های زیادی داشته و هم چنان سالیانه تغییرات زیادی در این سیستم را شاهد هستیم.

 

برای دریافت اطلاعات تکمیلی به وبسایت موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا مراجعه نمایید.

منبع : مهاجرت به کبک از طریق نیروی متخصص (skilled worker)

لینک ثابت...

 

افزایش چشمگیر دانشجوبان خارجی در آلمان

تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه‌های آلمان با رشد چشمگیری مواجه بوده است.

به گزارش یو.دبلیو.نیوز، بررسی‌های آماری نشان می‌هد تعداد دانشجویان خارجی در آلمان در سال 2016 به 340 هزار و 305 نفر رسیده است که این تعداد نسبت به سال قبل حدود شش درصد افزایش یافته است.

در آمار منتشرشده از سوی مرکز خدمات علمی آلمان آمده است: در سال گذشته حدود 251 هزار و 542 دانشجوی خارجی پس از پایان مقطع دبیرستان در کشورهای خود به آلمان آمده و تحصیل خود را آغاز کرده‌اند که بیش از 90 هزار نفر آنها مستقیما وارد مقطع کارشناسی شده‌اند که نسبت به سال قبل 10 درصد رشد را نشان می‌دهد.

تعداد دانشجویان خارجی ورودی به مقطع کارشناسی ارشد بیش از 86 هزار نفر است که رشد 12 درصدی را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد و می‌تواند اختلاف موجود بین تعداد دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را کاهش دهد.

یکی از مهمترین عوامل افزایش تعداد دانشجویان خارجی در آلمان، افزایش تعداد برنامه‌های آموزشی به زبان انگلیسی و افزایش تعداد اساتید انگلیسی‌زبان است.

آمارها نشان می‌دهد این روند افزایشی در دانشگاه‌های آلمان ادامه دارد و تا سال 2020 تعداد دانشجویان خارجی محصل در این کشور به بیش از 350 هزار دانشجو خواهد رسید.

متقاضیان تحصیل در آلمان، جهت بررسی دقیق تر شرایط خود توسط کارشناسان موسسه میتوانند فرم های ارزیابی رایگان را تکمیل نمایند.

 

منبع : افزایش چشمگیر دانشجوبان خارجی در آلمان

لینک ثابت...

 

 روند صدور و تمدید گواهینامه شغلی برای ایرانیان شاغل در خارج از کشور

در سال 1393 و در راستای تحقق بخشی از وعده­های دولت تدبیر و امید مبنی بر حمایت از هم­وطنان مقیم کشورهای خارجی و با هدف ایجاد بانک اطلاعات ایرانیان شاغل در خارج از کشور با توجه به اینکه تا آن زمان هیچ گونه آمار و بانک اطلاعات رسمی از تعداد و میزان پراکندگی ایرانیان شاغل در کشورهای دیگر وجود نداشته است این موضوع مورد توجه جدی قرار گرفت تا علاوه بر ایجاد بانک اطلاعاتی مورد نیاز، زمینه برخورداری ایرانیان شاغل در خارج از کشور از مزایا و معافیت­های قانونی نیز از طریق اعطاء گواهینامه شغلی به افراد واجد شرایط فراهم گردد و بر همین اساس سایتی الکترونیکی تحت عنوان، بانک اطلاعات ایرانیان شاغل در خارج از کشور به منظور جمع­آوری اطلاعات، صدور و تحویل گواهینامه شغلی به ایرانیان شاغل در خارج از کشور به نشانی الکترونیکی: shgovahi.mcls.gov.ir ایجاد و فعالیت رسمی آن از تاریخ 1393/09/15 آغاز گردید.

البته صدور و اعطاء گواهینامه شغلی در گذشته نیز سابقه دارد و در اوایل دهه هفتاد و به مدتی محدود ( طی سال­های 1371 تا 1373 ) از سوی وزارت کار و امور اجتماعی وقت فقط برای برخی از ایرانیان شاغل در کشورهای حوزه خلیج فارس گواهینامه شغلی تحت عنوان کارنامه شغلی صادر و به اعطاء گردیده است.

در حال حاضر کلیه متقاضیان مستقل گواهینامه شغلی به استثناء ایرانیان شاغل در کشورهای کویت و قطر ( که وابستگان محترم کار در نمایندگی­های جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مذکور مستقر می­باشند ) می­بایست کلیه مدارک هویتی خود و افراد تحت تکفل و مدارک شغلی را قبل از مراجعه به سامانه، به تأیید نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در کشور محل اشتغال خویش برسانند (ممهور به مهر و امضاء نمایندگی) و الزاماً در فرآیند ثبت­نام فقط مدارک تأیید شده از سوی نمایندگی جمهوری اسلامی ایران را در سامانه بارگذاری نمایند.

به منظور آشنایی با این فرایند با رؤیا رجب زادبان رئیس گروه نظارت بر کاریابی­های خارجی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در هفته نامه بازار کار گفتگویی شده که شما را به مطالعه مشروح آن دعوت می کنیم:

 

 

برای دریافت اطلاعات تکمیلی به وبسایت موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا مراجعه نمایید.

منبع : روند صدور و تمدید گواهینامه شغلی برای ایرانیان شاغل در خارج از کشور

 

لینک ثابت...

 



استان ساسکاچوان تنها استان بدون مرز طبیعی کاناداست که با اقتصاد قوی و رو به رشد خود، برای پیشرفت تازه واردان فرصت های فراوانی را فراهم ساخته است. از ویژگیهای بارز این استان میتوان به کیفیت بالا و رایگان خدمات درمانی عمومی و هزینه های پایین زندگی حتی در شهرهای بزرگ است. مرکز این استان شهر رجاینا و پرجمعیت ترین شهر این استان ساسکتون میباشد.

اقتصاد این استان بر پایه ی فعالیت های کارآفرینان خلاق ساخته شده است که بستر مناسبی را جهت ایجاد و رشد ایده های کسب و کار شما در زمینه های مختلف از جمله کشاورزی، فعالیت های هنری ، معاملات خرده فروشی، خدمات مهمان داری و غیره را مهیا می سازد.

یکی از برنامه های جذب مهاجر و دریافت اقامت توسط استان های کانادا، سرمایه گذاری و کارآفرینی است که ساسکاچوان نیز از این قاعده مستثنا نیست و یکی از سریعترین و مطمئن ترین انواع مهاجرت می باشد که جهت توسعه و تولید اشتغال در کانادا با جذب سرمایه، افراد با تجربۀ تجاری و توان مدیریتی به وجود آمده است و به متقاضیان و خانواده های آنان این فرصت را می دهد تا از طریق ایجاد کسب و کار و یا خرید کسب و کار موجود در استان ساسکاچوان اقامت دائم کانادا را دریافت نمایند.

برای گزینش از طریق برنامه کارآفرینی ساسکاچوان متقاضی باید 3 شرط اولیه زیر را دارا باشد:

. داشتن ۵۰۰ هزار دلار سرمایه که از راه قانونی به دست آمده باشد
. داشتن حداقل 3 سال سابقه درزمینه کارآفرینی و مدیریت کسب و کار
. سرمایه گذاری حداقل به میزان ۳۰۰ هزار دلار در شهر رجینا و یا ۲۰۰ هزار دلار در شهرهای اطراف

برای ارزیابی شرایط خود و یا کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره های 88752376 – 021 , 26409630 – 021 با دفتر تهران تماس حاصل بفرمایید.

 

 

منبع : بازگشایی برنامه کارآفرینی استان ساسکاچوان

لینک ثابت...

 

 

چطور نامه اشتغال به کار برای سفارت بنویسیم؟

نامه‌نگاری‌های معمول و به ظاهر ساده با سفارت گاهی بدجوری دست و پای آدم را می‌بندند. یکی از نامه‌های معمولی و متداولی که باید برای تمام سفارت‌ها آماده بکنید، نامه‌ی اشتغال به کار است. نامه اشتغال به کار سفارت باید به زبان انگلیسی نوشته شود. (حتی اگر برای سفارت یک کشور با زبان ملی دیگر – مثلا فرانسه – نامه اشتغال به کار می‌گیرید)، یکی از گزینه‌های معمول نوشتن نامه به زبان انگلیسی است. در این وضعیتی که هرکدام از سفارت‌خانه‌ها برای خودشان کلی مدرک‌خواهی می‌کنند،‌خوب است که با یاد گرفتن فوت و فن نوشتن نامه‌ی اشتغال به کار کمی از دغدغه و استرس گرفتن ویزا را کم کنیم.

مشاوران مجرب موسسه اندیشه پویان در قالب این مطلب به شما یاد می دهند که اصول نوشتن نامه‌ی اشتغال به کار انگلیسی برای سفارت ها چیست؟

چرا باید به سفارت نامه اشتغال به کار بدهیم؟

نامه اشتغال به کار با دلایل خاصی از شما درخواست می‌شود. یکی این‌که بدانند از پس هزینه‌هایتان در طول سفر بر می‌آیید یا نه؟ دوم این‌که بدانند حقوق‌تان آنقدر هست که به خاطرش جلای وطن نکنید؟ سوم این‌که اصلا کار دارید یا نه؟

 

برای دریافت اطلاعات تکمیلی به وبسایت موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا مراجعه نمایید.

 

لینک ثابت...

 

ویزای تضمینی کانادا در کمتر از 4 ماه

گروه مشاوران آرتا اندیشه پویان سپنتا با تجربه چندین ساله و کارنامه درخشان خود اقدام به اخذ ویزای تضمینی کانادا ، همراه با عقد قرارداد رسمی زیر نظر وکیل رسمی عضو سازمان مهاجرت کانادا ICCRC و وزارت کار و امور اجتماعی ایران، با ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم دریافت ویزا می کند.

فرصتی ویژه، بهترین،کوتاه ترین و کم هزینه ترین راه برای اخذ ویزای کانادا، این روش بدلیل ویژگی های بسیار خاص لحاظ شده، فوق العاده تخصصی انجام شده و متقاضی با آسودگی کامل، بسیار راحت ، بدون کوچکترین موردی و 100% تضمینی به کشور مقصد خواهد رسید.

در سال های اخیر سفارت کانادا بارها قوانین مرتبط با اقدام جهت اخذ ویزا را تغییر داده است. به همین نسبت سخت گیری های سفارت در خصوص موافقت یا مخالفت با درخواست متقاضیان ایرانی نیز با نوسانات زیادی همراه بوده و هست. از آن جایی که شرایط هر متقاضی با دیگری متفاوت است، به هیچ وجه نمی توان یک نسخه ثابت را برای همه تجویز کرد. وکلای اندیشه پویان با تکیه بر دانش و تجربه چندین ساله در خصوص خدمات ویزای کانادا و با آگاهی از روال کنونی سفارت، ابتدا شرایط هر متقاضی را به دقت بررسی می کنند و بر حسب مورد بهترین و مطمئن ترین راه برای وی در نظر می گیرند.

برای این خدمات، قراردادی با متقاضی امضاء می شود که برطبق آن در صورت رد درخواست متقاضی، کل هزینه قرارداد، به وی عودت داده خواهد شد و هیچ ضرری متوجه وی نخواهد بود. با توجه به شرایط مساعد حال حاضر سفارت کانادا در رابطه با پرونده های متقاضیان ایرانی، توصیه می کنیم در صورتی که قصد سفر به این کشور را دارید در اسرع وقت ، جهت مشاوره حضوری و بررسی مدارک توسط وکیل مهاجرت با ما تماس بگیرید :
☎️ 021-88752376
☎️ 021-26409630

و یا می توانید با وکلای موسسه در تلگرام با آی دی infoandishepuyan@ ( شماره 09359740082 ) در ارتباط باشید.

 

برای دریافت اطلاعات تکمیلی به وبسایت موسسه آرتا اندیشه پویان سپنتا مراجعه نمایید.

منبع : ویزای تضمینی کانادا در کمتر از 4 ماه

لینک ثابت...

 

یک فرصت استثنایی برای مهاجرت به کانادا برای افراد با مدرک دیپلم فنی معتبر!

کانادا با داشتن سیستم مکانیزه در زمینه مهاجرت و با برنامه ریزی دقیق و هدفمند به دنبال جذب نیروی کار ماهر است تا تکنیک و یا مهارت های حرفه ای آنها باعث پیشرفت و رونق اقتصادی این کشور گردد.

در دنیای امروز برای جویندگان کاری که تا کنون در یکی از کشورهای جهان سوم می‌زیسته‌اند و قصد مهاجرت به کشوری پیشرفته دارند امکانات کمی وجود دارد تا بتوانند کار کنند و زندگی خوبی داشته باشند. اما تنها برخی کشور ها نظیر کانادا از طریق برنامهٔ مهاجرت سازمان یافته به طور علنی ارائه گر این امکانات هستند!
حالا وکلای موسسه اندیشه پویان با توجه به تجربه و سابقه خود در این زمینه اقدام به فراهم آوردن شرایط مهاجرتی ویژه ای برای افراد دیپلمه با مدرک معتبر فنی حرفه ای هستند نموده است.
شما به عنوان یک مهاجر در کشور کانادا می‌توانید زندگی راحت و قانونی داشته باشید.  کانادا یکی از کشور های ست که بالاترین رتبهٔ استاندارد جهانی حتی بالاتر از آمریکا و خیلی از کشور های اروپایی را دارد.

کسانی که در تلاش برای کسب اقامت کانادا هستند آگاه باشند که،کانادا به هزاران نیروی کار ماهر بخصوص در رشته های فنی در  طول ده سال آینده نیاز دارد،این به 2 دلیل عمده می باشد:
1- اقتصاد محکم و رو به رشد کانادا.
2- وجود افراد بسیاری که بالای 65 سال دارند و نیروی کار جوان جایگزین برایشان وجود ندارد.

متقاضیان این برنامه باید حداقل 4 شرط زیر را داشته باشند:
1. حداکثر سن 35 سال
2-پنج سال سابقه کار داشته باشد.
3. گذراندن دوره یک ساله (600 ساعته ) فنی و حرفه ای وزارت کار و دارای دانش کافی در زمینه مورد نظر
4. حداقل IELTS 6 (در هر مهارت) داشته باشد

نکته قابل ذکر برای متقاضیانی که در این سطح زبان نیستند و زمان کمی نیز دارند موسسه  دوره های ویژه و فشرده ای در نظر گرفته تا در کمترین زمان ممکن به هدف آیلتس خود برسند.

متقاضیان در صورت داشتن شرایط ذکر شده می توانند بعد از تکمیل فرمهای ارزیابی مهاجرت کاری سایت جهت مشاوره با وکیل مهاجرت به کانادا با دفتر موسسه در تهران از طریق شماره تلفن 26409630-021  ارتباط برقرار نمایند.

 


منبع : فرصت ویژه مهاجرت به کانادا با مدرک دیپلم فنی

 

لینک ثابت...

 

تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه‌های آلمان با رشد چشمگیری مواجه بوده است.

به گزارش یو.دبلیو.نیوز، بررسی‌های آماری نشان می‌هد تعداد دانشجویان خارجی در آلمان در سال 2016 به 340 هزار و 305 نفر رسیده است که این تعداد نسبت به سال قبل حدود شش درصد افزایش یافته است.

در آمار منتشرشده از سوی مرکز خدمات علمی آلمان آمده است: در سال گذشته حدود 251 هزار و 542 دانشجوی خارجی پس از پایان مقطع دبیرستان در کشورهای خود به آلمان آمده و تحصیل خود را آغاز کرده‌اند که بیش از 90 هزار نفر آنها مستقیما وارد مقطع کارشناسی شده‌اند که نسبت به سال قبل 10 درصد رشد را نشان می‌دهد.

تعداد دانشجویان خارجی ورودی به مقطع کارشناسی ارشد بیش از 86 هزار نفر است که رشد 12 درصدی را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد و می‌تواند اختلاف موجود بین تعداد دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را کاهش دهد.

یکی از مهمترین عوامل افزایش تعداد دانشجویان خارجی در آلمان، افزایش تعداد برنامه‌های آموزشی به زبان انگلیسی و افزایش تعداد اساتید انگلیسی‌زبان است.

آمارها نشان می‌دهد این روند افزایشی در دانشگاه‌های آلمان ادامه دارد و تا سال 2020 تعداد دانشجویان خارجی محصل در این کشور به بیش از 350 هزار دانشجو خواهد رسید.
متقاضیان تحصیل در آلمان، جهت بررسی دقیق تر شرایط خود توسط کارشناسان موسسه میتوانند فرم های ارزیابی رایگان را تکمیل نمایند.

 

منبع :  افزایش چشمگیر دانشجوبان خارجی در آلمان

لینک ثابت...

روش تجربه کانادایی (Canadian Experience Class)
پس از تاریخ اول ژانویه ۲۰۱۵ تمامی متقاضیان برنامه CEC باید از طریق سیستم آنلاین در برنامه اکسپرس انتری استفاده کنند.

:point_left: برای اقدام از این روش نیازی به داشتن مدرک تحصیلی مشخصی نمی‌باشد هر چند مدرک تحصیلی به شما در سیستم اکسپرس انتری امتیاز خواهد داد. همچنین اگر شما یا همسرتان هر دو واجد شرایط هستید باید تصمیم بگیرید کدامیک در سیستم اکسپرس انتری ثبت نام خواهد کرد.

مشاورین و وکلای مجرب اندیشه پویان با سابقه طولانی در امر مهاجرت برای مشاوره در خدمت شما عزیزان هستند.

 

 

بیشتر بخوانید...